Fönster

STARK byter årligen ca 3–5000 fönster åt olika kunder, allt från mindre bostadsrättsföreningar till stora privata och offentliga fastighetsbolag.

Att byta till moderna fönster innebär inte bara ökad livslängd utan kan även bidra till förbättring av innemiljö och energiförbrukning. Ett modernt fönster är tystare och tätare och det finns många tekniska möjligheter som solskydd, bullerdämpning, smutsavvisning mm till rimliga kostnader.

Finns inte förutsättningarna eller behovet att göra ett helt byte kan det räcka med en renovering. Med hjälp av ett långt samarbete med våra erfarna fönsterentreprenörer brukar vi hitta en bra lösning på det mesta. Vi projekterar och provar gärna fram er lösning och ftersom vi inte är bundna till någon leverantör har vi möjlighet att anpassa teknik, material och system utifrån behov och önskemål. En renovering kan innebära allt från enklare målning till renovering av karmar eller byte av glaspartier. Även en ordentligt utförd renovering kan bidra till att fastigheten sparar på energi vilket i sin tur blir en ekonomisk och miljömässig fördel.

För våra kulturfastigheter finns ofta inga andra alternativ än att renovera, här arbetar vi förstås också med ursprungliga hantverksmetoder och material. 

Fönsterbyte Stockholm

Våra tjänster

Rött Tegel

Fasad

Vi erbjuder professionella lösningar för att renovera, bygga om eller bygga nytt för att förbättra utseendet och funktionaliteten på en byggnad.

Starkfasad Balkonger

Balkong

Balkongen är en relativt utsatt del av ett hus och behöver, precis som resten av fastigheten underhållas för att hålla så länge som möjligt.

Starkfasad Fönster

Fönster

STARK byter årligen ca 3-5000 fönster åt olika kunder. Ett fönsterbyte eller renovering av befintliga fönster kan bidra till att en fastighet sparar energi, vilket i sin tur blir fördelaktigt både miljömässigt och ekonomiskt.

Tak

Tak

Ett taks välmående och konstruktion påverkar hela fastigheten. Därför är det viktigt att projekteringen är noggrant genomförd för ett så bra och hållbart resultat som möjligt.

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida
Jobba Hos Oss Fasadgruppen