Om oss

STARK Fasadrenovering är en helhetspartner med lösningar för hela fastigheten. Vår målsättning är att vi skall vara det bästa alternativet för våra kunder, särskilt inom utvändig renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Vi finns med från konsultation till installation med hantverk, produktionsledning och administration.

Det traditionella mur- och putshantverket är vårt ursprung och har varit vårt ämbete och uppdrag sedan 1963. På STARK har merparten av våra ansvariga projektledare själva bakgrund i muraryrket och inom byggbranschen. Faktiskt gäller detta ända upp till företagets högsta ledning, merparten har haft fingrarna i murarhinken, eller rullen som vi kallar den. I företaget finns även ingenjörer som kompletterar styrkan och bidrar till en stor kompetens och bredd i vårt dagliga arbete.

Vi arbetar med allt ifrån de ursprungliga materialen och arbetsmetoderna som gäller vid varsamma renoveringar av kulturklassificerade byggnader till dagens moderna fasadsystem, med goda energivärden och olika klassificeringar, t.ex. P-märkning och Säker Fasad. Den lilla bostadsrättsföreningen till det allmännyttiga bostadsområdet, här råder ingen begränsning. Vi har resurserna! Vi har även en egen serviceenhet som hjälper våra kunder med löpande underhållsuppdrag, skador, akuta åtgärder eller gör översyn och kommer med åtgärdsförslag.

Uppdragen sker ofta i nära samarbete med beställaren och vi arbetar alltid för ett så ekonomiskt, energisnålt och miljömedvetet resultat som möjligt. Tack vare vår breda kompetens finns det också möjlighet att göra helhetslösningar för renovering av fastigheten så beställaren slipper handskas med flera olika aktörer samtidigt.

STARK Fasadrenovering har via koncernen en unik resurs i ca 40 000 kvm fast byggställning samt olika hjälpmedel i form av arbetsmaskiner, bodar, containers, bygghissar, fallskydd, mm.  Det gör oss självförsörjande men framförallt oberoende i uppdragen mot våra kunder och beställare. Vi kan därför ofta starta snabbare och har också möjlighet att bidra med smarta och effektiva lösningar. Självklart har vi även många externa partners att nyttja när det behövs.

Vårt mål är alltid att arbeta långsiktigt och engagerat för att våra beställare ska få ett hållbart och individuellt anpassat resultat.

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida
Jobba Hos Oss Fasadgruppen