Företagsledning

STEFAN KARLSSON

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR

Stefan är VD på STARK Fasadrenovering och axlar i det helhetsansvaret för verksamheten. Stefan är även en av de som bäst känner STARK:s historia, organisation och kärnverksamhet - som en av de som varit längst inom företaget.

Favoritfasad: Stockholms Olympiastadion
stefan.karlsson@starkfasad.se 
08-534 710 75 

MARTIN WULFF

PROJEKTCHEF

Martin har en gedigen utbildning och tjugo års arbetslivserfarenhet inom murarhantverket. Han började, som lärling, på STARK direkt efter sin utbildning. Via sju år som lagbas och fem år som Platschef/Arbetsledare axlar han nu rollen som Projektchef.

Favoritfasad: Kvarteret Stiftelsen Sundbyberg
martin.wulff@starkfasad.se 
08-534 710 70

EVA SÖDERSTRÖM

REDOVISNINGSANSVARIG

Eva har från starten sommaren 2011 varit en viktig kugge inom ekonomienheten på STARK och ansvarar för löpande redovisning och bokföring och administrativa rutiner. Eva besitter både bred kompetens och lång erfarenhet. Hon är utbildad ekonom vid Stockholms Universitet.

Favoritfasad: Louvren Paris
eva.soderstrom@starkfasad.se 
08-534 710 70

CALLE CEDERQVIST

PROJEKTLEDARE

Calle är sedan slutet av 2015 en del av STARKs produktionsledning. Där fyller han funktionen som projektledare. Med sin långa erfarenhet av verksamheten ute på arbetsplatserna finns här den kompetens som behövs för att uppnå de resultat som eftersträvas på STARKs entreprenader.

Favoritfasad: Grand Hôtel
carl.cederqvist@starkfasad.se 
08-534 710 70

PER ÖSTERLIN

KALKYLCHEF

Per är en del av produktionsledningen där han arbetar som kalkylchef. Efter avlagd byggingenjörexamen på Lunds Tekniska Högskola har Per arbetat på arkitektkontor där han samlat på sig erfarenhet genom etablering av modullägenheter och energieffektivisering av småhus.

Favoritfasad: TV-huset Västra hamnen i Malmö
per.osterlin@starkfasad.se 
08-534 710 70

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida
Jobba Hos Oss Fasadgruppen