Publicerad 2017-12-21

Grand Hotell invid Strömkajen är en av Stockholms klassiska landmärken, med Stockholms Slott, Riksdagshus och Kunliga Operan som utsikt. Hotellet har förstås en viktig plats i historien som bara byggs på med åren, vartefter fantastiskt spännande besökare har tagit på hotellet.

Självklart har också hotellet en viktig funktion som värd i många formella och officella sammanhang, i statens, hovets eller i näringslivets tjänst. Viktig är den också för besöksnäringen i staden som för restaurang och nöjeslivet.

- Vi på STARK har fått uppdraget att återställa fasaderna till den ursprungliga formen, med ursprungliga material och hantverksmetoder, berättar Carl Cederqvist, projektledare för STARK. 

- Det blir ett mycket krävande uppdrag, både hantverksmässigt och tidsmässigt, tycker Per Österlin, Entreprenadingenjör på STARK. Vi gör det mitt i pågående hotellverksamhet och har många moment som ska samorndas på begränsade ytor.

- Det här uppdraget är krävande och därför är vi extra stolta över att STARK har fått uppdraget, berättar Mikael Karlsson VD på Fasdagruppen i vilket STARK ingår. - Det har varit en lång urvalsprocess men de provuppdrag vi utfört har nog varit avgörande, men även att man uppskattar både vår storlek och breda kompetens.

- En spännande tid väntar, nu laddar vi med massa energi över jul- och nyår, avslutar Carl Cederqvist, så vi kan köra 110% på ett fantastiskt roligt uppdrag!

- God Jul och Gott Nytt År, hälsar våra tre musketörer på Grand, i en gememsam i kör! 

Ett av Stockholms viktiga landmärken

Ett av Stockholms viktiga landmärken

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida