2020-05-13

Fint till sommaren?

Få bort gammalt smuts på väggarna och göra det fint och ljust. Vi på STARK service jobbar för fullt med att se till att det ska se bra ut inför sommaren. Just nu jobbar vi bl.a. med en omputsning av mur på innergården på Hjärnegatan 7. 

LÄS MER
2020-02-05

Barnsupporter

Barn och cancer hör inte ihop. Vårt företag hjälper till att hålla cancer borta från barn. Vi är stolta över att bidra till Barncancerfonden genom att vara Barnsupporter 2020!

LÄS MER
2019-11-20

Välkommen Matilda!

Nu har vi funnit vår ny kontorsassistent, hon heter Matilda. Matilda har tidigare arbetat i liknande roll inom byggbranschen och det ska bli väldigt roligt att lära känna henne! Vi önskar henne varmt välkommen!

LÄS MER
2019-11-01

Nytt samarbete med Besqab som beställare

Vi är glada över att ännu en gång fått förtroendet av Besqab att finnas med i processen för en av deras nyproduktioner. Brf Vackra vägen byggs i Sundbyberg och STARK kommer att bidra med putsentreprenad. Mer information om vårt arbete kommer när den delen av projektet väl är igång. Vill du veta mer om Vackra vägen och Besqab redan nu går det att läsa mer här! (Bild: Besqab)

LÄS MER
2019-10-30

Fastighet 2019

STARKs systerbolag Valvet Fasad kommer att närvara vid mässan Fastighet 2019 i december!

Har ni en äldre fasad som behöver ses över, renoveras eller kanske till och med har planer på att återställa er fasad till sitt originalutseende? Då är Valvet Fasad rätt för jobbet!

LÄS MER
2019-10-11

Fasaden berättar en historia

Efterfrågan på autentiska miljöer är stor. Fastigheternas fasader har stor betydelse för både fastighetsägaren och för hela stadsmiljön. En äldre fasad berättar en historia och ger karaktär till ett område. 

En artikel delad från vårt moderbolag, Fasadgruppen, med bilder från projekt genomförda av STARK.

LÄS MER
2019-09-26

Nytt projekt tillsammans med Tyresö Bostäder AB

Vi har nöjet att få hjälpa Tyresö Bostäder AB  med en fasadrenovering av Kringelkroken 22. Just nu är fasaden klädd med ställning och väv och förberedelserna inför arbetet med putsen är i full gång.

Har ni frågor kring arbetet eller fasadrenovering i allmänhet är ni alltid välkomna att höra av er till oss!

 

 

LÄS MER
2019-09-16

Avslutad renovering och ännu ett fint samarbete!

Vårt mål är att alltid bli lite bättre och göra så bra jobb som möjligt. Men ibland är det inte helt enkelt. Ibland stöter man på oväntade utmaningar längs projektets gång som både kan innebära oförutsedda kostnader och merarbete som påverkar de boende i husen vi renoverar. Här försöker vi alltid göra ett så kostnadseffektivt och smidigt arbete vi kan. Extra kul är det när de positiva känslorna efter ett arbete som detta är ömsesidiga mellan beställaren och oss. Klicka in här och läs mer om renoveringen på Grev Magnigatan i Stockholm.

LÄS MER
2019-08-23

Vi växer...

Att vara del av en stor koncern, Sveriges största inom fasadentreprenader till och med, är spännande! Vi växer så det knakar och det ger oss möjlighet att lära av varandra för att bli så starka som möjligt. Vill ni läsa mer om våra nykomlingar och lära er mer om Fasadgruppen? Klicka in på "läs mer" för länkar!

LÄS MER
2019-08-05

"Och det regnar här i Stockholm idag..."

...men nu är vi snart full styrka på STARK igen efter en härlig sommar och semestertider och laddar för ny årstid med nya utmaningar. Ni vet väl att vårt arbete är mycket väderberoende? Kyla, värme, fukt och torka... allt spelar roll och påverkar materialen vi arbetar med och hur vi ska kunna utföra vårt arbete så bra som möjligt! Det finns alltså alltid lite spännande utmaningar att se fram emot med de olika årstiderna.

LÄS MER
2019-07-01

En förvandling i fyra steg

Våra duktiga murare på Torsgatan i Stockholm har skapat dessa putsade fönsterfoder genom noggranna uträkningar och ett gediget och precist hantverk. Se förvandlingen i fyra steg genom att klicka in på "läs mer"! Man kan inte annat än att bli imponerad!

LÄS MER
2019-06-13

Spännande projekt på G

Vi ska få vara del i Sernekes projekt Bellona i Solna! Projektet omfattar både nyproduktion samt renovering och vårt jobb kommer vara att bidra med tilläggsisolering och puts. Ett spännande projekt som du kan läsa mer om genom att gå in på "läs mer". (Bild: Serneke)

LÄS MER
2019-05-28

Besqab ska bygga radhus och vi ska mura dem!

I ett skogsbryn i Tyresö kommun kommer 47 stycken rad- och parhus byggas och vi har fått förtroendet att tegelmura dessa. (bild: Besqab)

LÄS MER
2019-05-20

Sveriges bästa återställning 2019!

Ni har väl inte missat detta!? Vi är stolta över att ha varit del i ett projekt där Arkitekturupproret lyft fram resultatet som Sveriges bästa återställning 2019. Vill ni se mer detaljer? Ta en titt på vår beställare, Vecturas hemsida. (Klicka in på nyheten för länk.)

LÄS MER
2019-05-08

Att göra skillnad

Vi finner stolthet i att ge fasader nytt liv. Det får väldigt liten betydelse när man får det fantastiska beskedet att Barncancerfonden, tack vare de bidrag de får, kunnat föra forskningen framåt och nu har höjt chansen att överleva barncancer från 80% till 85%! Det är stort! För oss är det en självklarhet att bidra till denna forskning. Klicka in här för mer information.

LÄS MER
2019-04-23

Nya Töjnaskolan

En ny skola ska byggas och vi är glada över att just tillsammans med Erlandssons Bygg få möjligheten att arbeta med detta projekt. STARK kommer att tegelmura fasaden till det som ska bli nya Töjnaskolan i Sollentuna. Skolan och bilden ni ser här är ritad av White arkitekter.

LÄS MER
2019-04-12

Ett STARKt tillskott bland våra tjänster

Vi tänker hållbart. Därför är vi glada att visa vårt nytillskott bland våra tjänster! Ångtvätten. Att tvätta en fasad kan vara ett bra alternativ för att få en frisk fasad att hålla sig fin längre. Genom att använda sig av en ångtvätt kan man på ett skonsamt sätt få en ren fasad och både se till att värna om miljön och de som rör sig kring och i fastigheten.

LÄS MER
2018-12-11

Tänk nu blev det vinter i år igen…

Vi tycker ju så klart det är jätteroligt att få hjälpa till att renovera era fasader men självklart vill vi ändå ge lite tips för att just undvika större skador och renoveringskostnader. Alla årstider ger olika typer av slitage på våra fastigheter. "Läs mer" för lite tips på hur man kan förbereda sig och huset inför vintern.

LÄS MER
2018-12-03

Vi stöttar Barncancerfonden

Istället för julklappar väljer vi på STARK att stötta Barncancerfonden, för att livet är värt så mycket mer än något annat.

LÄS MER
2018-11-29

En ny STARK hemsida!

Äntligen! Nu har vår hemsida fått ett nytt utseende och blivit enklare att använda. Eftersom vi alltid strävar efter att vara det bästa alternativet för våra kunder vill vi självklart även vara det enklaste. Nu kan ni hitta uppdaterad information om företaget, vad vi gör och lite kring hur vi arbetar. Med bara några klick hoppas vi att ni nu kan få den information ni behöver för att känna er trygga med oss.

LÄS MER
2018-08-30

STARK sponsrar friidrotts-SM i Eskilstuna

Målgången på friidrotts-SM i Eskilstuna. Självklart är STARK där och sponsrar!

LÄS MER
2018-05-18

Nytt uppdrag på Karolinska - Upprustning av S2

Vi är glada att meddela att i augusti sätter STARK igång det nya projektet på Karolinska i Solna. Det blir en rotputs på fasaden, samt byte av fönster och gjutning av nya terrasser till byggnaden S2 som är en del av det stora sjukhuset och leds av STARK:s projektledare Sanger Kader.

LÄS MER
2017-12-21

STARK får prestigefyllt uppdrag att återställa Grand Hotel

STARK har fått det både äro- och prestigefyllda uppdraget att restaurera och återställa det anrika Grand Hotel i Stockholm. Fastigheten skall återfå sin forna glans anno 1874.

LÄS MER
2017-12-18

STARK får nytt systerbolag i Västsverige

STARK är en del av Fasadgruppen Sverige, som befäster sin position som marknadsledare inom fasadbranschen. Störst, inte bara geografiskt tutan även till verksamhet. En viktig positionering som gynnar alla våra kunder och partners.

LÄS MER
2017-12-05

Intervju med vår VD Stefan Karlsson

Här svarar vår VD Stefan Karlsson på tre snabba frågor om året som varit och utsikterna för 2018!

LÄS MER
2017-11-01

Brf Slussporten får glimmer av STARK

Peab Sverige bygger Brf Slussporten, vackert beläget nära grönskan vid Åkers Kanal, i Åkersberga. Totalt blir det 58 lägenheter i tre fastigheter. Peab har för fasaderna anlitat oss på STARK.

LÄS MER
2017-09-30

STARK åter på Södersjukhuset

Södersjukhuset, Stockholms akutsjukhus, har en speciell plats för alla inom STARK. Under åren 2008-2012 så gav vi hela den klassiska pärlan en grundlig utvändig upprustning.

LÄS MER
2017-05-03

Nya kvarter i Gustavsbergs gamla porslinsfabrik

STARK har av Ikano Bostäder fått förtroende att förse kvarteren Dekorera med nya moderna fasadsystem. Dekorera är viktig del i den nya stadsdel som skapas i området som tidigare huserade Gustavsbergs porslinsfabrik.

LÄS MER
2017-04-11

Fasadgruppen övertar Murpoolen i Skåne

Fasadgruppen som är Sveriges geografiskt största fasadkoncern växer nu ytterligare genom ett snabbt övertagande av verksamheten i tidigare Murpoolen Morgan Olsson AB, försatt i konkurs den 14 mars.

LÄS MER