2019-04-12

Ett STARKt tillskott bland våra tjänster

Vi tänker hållbart. Därför är vi glada att visa vårt nytillskott bland våra tjänster! Ångtvätten. Att tvätta en fasad kan vara ett bra alternativ för att få en frisk fasad att hålla sig fin längre. Genom att använda sig av en ångtvätt kan man på ett skonsamt sätt få en ren fasad och både se till att värna om miljön och de som rör sig kring och i fastigheten.

LÄS MER
2018-12-11

Tänk nu blev det vinter i år igen…

Vi tycker ju så klart det är jätteroligt att få hjälpa till att renovera era fasader men självklart vill vi ändå ge lite tips för att just undvika större skador och renoveringskostnader. Alla årstider ger olika typer av slitage på våra fastigheter. "Läs mer" för lite tips på hur man kan förbereda sig och huset inför vintern.

LÄS MER
2018-12-03

Vi stöttar Barncancerfonden

Istället för julklappar väljer vi på STARK att stötta Barncancerfonden, för att livet är värt så mycket mer än något annat.

LÄS MER
2018-11-29

En ny STARK hemsida!

Äntligen! Nu har vår hemsida fått ett nytt utseende och blivit enklare att använda. Eftersom vi alltid strävar efter att vara det bästa alternativet för våra kunder vill vi självklart även vara det enklaste. Nu kan ni hitta uppdaterad information om företaget, vad vi gör och lite kring hur vi arbetar. Med bara några klick hoppas vi att ni nu kan få den information ni behöver för att känna er trygga med oss.

LÄS MER
2018-08-30

STARK sponsrar friidrotts-SM i Eskilstuna

Målgången på friidrotts-SM i Eskilstuna. Självklart är STARK där och sponsrar!

LÄS MER
2018-05-18

Nytt uppdrag på Karolinska - Upprustning av S2

Vi är glada att meddela att i augusti sätter STARK igång det nya projektet på Karolinska i Solna. Det blir en rotputs på fasaden, samt byte av fönster och gjutning av nya terrasser till byggnaden S2 som är en del av det stora sjukhuset och leds av STARK:s projektledare Sanger Kader.

LÄS MER
2017-12-21

STARK får prestigefyllt uppdrag att återställa Grand Hotel

STARK har fått det både äro- och prestigefyllda uppdraget att restaurera och återställa det anrika Grand Hotel i Stockholm. Fastigheten skall återfå sin forna glans anno 1874.

LÄS MER
2017-12-18

STARK får nytt systerbolag i Västsverige

STARK är en del av Fasadgruppen Sverige, som befäster sin position som marknadsledare inom fasadbranschen. Störst, inte bara geografiskt tutan även till verksamhet. En viktig positionering som gynnar alla våra kunder och partners.

LÄS MER
2017-12-05

Intervju med vår VD Stefan Karlsson

Här svarar vår VD Stefan Karlsson på tre snabba frågor om året som varit och utsikterna för 2018!

LÄS MER
2017-11-01

Brf Slussporten får glimmer av STARK

Peab Sverige bygger Brf Slussporten, vackert beläget nära grönskan vid Åkers Kanal, i Åkersberga. Totalt blir det 58 lägenheter i tre fastigheter. Peab har för fasaderna anlitat oss på STARK.

LÄS MER
2017-09-30

STARK åter på Södersjukhuset

Södersjukhuset, Stockholms akutsjukhus, har en speciell plats för alla inom STARK. Under åren 2008-2012 så gav vi hela den klassiska pärlan en grundlig utvändig upprustning.

LÄS MER
2017-05-03

Nya kvarter i Gustavsbergs gamla porslinsfabrik

STARK har av Ikano Bostäder fått förtroende att förse kvarteren Dekorera med nya moderna fasadsystem. Dekorera är viktig del i den nya stadsdel som skapas i området som tidigare huserade Gustavsbergs porslinsfabrik.

LÄS MER
2017-04-11

Fasadgruppen övertar Murpoolen i Skåne

Fasadgruppen som är Sveriges geografiskt största fasadkoncern växer nu ytterligare genom ett snabbt övertagande av verksamheten i tidigare Murpoolen Morgan Olsson AB, försatt i konkurs den 14 mars.

LÄS MER