Fasadrenovering för bostadsrättsföreningar i Stockholm

Vi utför fasadrenovering för bostadsrättsföreningar i Stockholm. Vi tar gärna hand om hela projektet från start till mål. En bra fasad är ett måste om man vill skydda fastigheten från yttre påfrestningar. Dessutom kompletterar det byggnadens intryck utifrån.

Vi har koncentrerat oss på att jobba i Stockholm som huvudsakligen består av bostadsrättsföreningar. Vi är beredda att ta oss an en fasadrenovering oavsett storleken på bostadsrättsföreningen. Vår långa erfarenhet har lärt oss att fasaden är en av byggnadens viktigaste delar som ständigt måste underhållas.

Vi är stolta över vårt team som består av skickliga och serviceinriktade professionella hantverkare. Att endast arbeta med människor som sätter kvalité och kundvänlighet i fokus är ett måste för oss. Efter flera års erfarenhet av Stockholmsområdet kan vi garantera att vårt team snabbt kan vara på plats oavsett var er fasadrenoveringen för bostadsrättsföreningen i Stockholm är belägen.

Vi strävar efter att ständigt erbjuda skräddarsydda lösningar så att kunden känner sig väl omhändertagen. Hos oss får du offerter gällande paketpris men även erbjudanden för skräddarsydda helhetsrenoveringar.

Vi utför fasadrenoveringar för bostadsrättsföreningar Stockholm med hållbart material och garanterar ett noggrant utfört jobb oavsett projektets storlek eller deadline.

Vi arbetar med följande typer av fasader:

  • Träfasad
  • Putsfasad
  • Tegelfasad

Typ av arbete som vi kan utföra på fasaden är bland annat:

  • Målning
  • Tvätt av tegelfasad
  • Helrenovering

Vi är stolta över vår kundlista och har ett flertal referensbrev som vi gärna visar upp för din bostadsrättsförening. Ring gärna och boka ett möte med oss för att få titta på dem.

Skräddarsydd fasadrenovering för BRF:er i Stockholm

Vi på STARK har etablerat oss som en marknadsledare inom fasadrenovering för BRF (bostadsrättsföreningar) i Stockholm. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar som kombinerar det traditionella hantverket med moderna metoder. Med vår drygt 60-åriga erfarenhet har vi förfinat vår förmåga att leverera kvalitetsarbeten. Därför föredras vi av BRF:er som värdesätter hållbara och vackra fasader. 

Vår expertis täcker allt från putsfasader till tegelfasader. Vi utför såväl målning som rengöring och fullständig renovering av fasader. Vårt fokus ligger på att erbjuda våra kunder en heltäckande service som sträcker sig från den initiala konsultationen till det slutliga utförandet. På så sätt säkerställer vi högsta möjliga kvalitet och kundnöjdhet. Vi är hängivna åt att säkerställa kvaliteten i hantverket och har en stark serviceinriktad kultur. Detta gör att vi kan garantera en fasadrenovering för BRF:er som tryggar fastighetens långsiktiga värde. Varje bostadsrättsförening är unik vad gäller behov och kravställning. Därför anpassar vi våra tjänster för att kunna uppfylla den vision som er specifika förening har.

Vi förstår vikten av att en fastighet har ett estetiskt tilltalande yttre som kompletterar dess karaktär. Detta samtidigt som fasaden också skyddar fastigheten mot vädrets makter. Så kontakta oss för en utförlig konsultation och upptäck hur vi kan hjälpa er bostadsrättsförening med vår branschledande expertis inom fastighetsrenovering för BRF:er!

Välj oss för fasadrenovering bostadsrättsförening i Stockholm

Vår långa erfarenhet inom fasadrenovering för bostadsrättsföreningar i Stockholm har gett oss en prisvärd expertis. För oss är det viktigt att berätta om våra kunskaper och vi siktar alltid på att vara lyhörda och serviceinriktade mot alla våra kunder.

Att hålla våra kunder nära oss är ett måste, därför satsar vi på regelbunden kommunikation under uppdraget, men även efteråt. Vi är noga med att få höra bostadsrättsföreningens kommentarer efter det att vi slutfört jobbet. För oss är varje uppdrag värdefullt. Därför skräddarsyr vi våra offerter och anpassar både tillvägagångssätt och handlingsplan efter varje specifik förening.

Inkludera oss gärna i bostadsrättsföreningens renoveringsplaner från första början så att vi kan bidra med tips och råd.

 

Låt oss hjälpa till er BRF

När man ska utföra en fasadrenovering för BRF i Stockholm behöver man oftast en grundlig behandling som gör fasaden både hållbar och snygg.

Stockholm är vår stad och vi vet hur en fasad ska se ut för att hålla måttet. Låt oss hjälpa din förening med fasaden.

Vi fokuserar på noggrannhet och är kapabla att hålla tajta deadlines när det behövs. Vi är medvetna om att en felaktigt utförd renovering kan skada huset. Tack vare våra skickliga och erfarna hantverkare levererar vi fläckfria resultat. Tack vare vår starka känsla för utformning och kvalitet så kan du förvänta dig något utöver det vanliga. Vi är stolta över våra tidigare projekt och bidrar gärna till ännu flera fasadrenoveringar i vackra Stockholm.

Ring eller boka ett möte för mer information. Låt oss hjälpa till med fasaden.

 

Vad kostar fasadrenovering Brf?

För en brf kan kostnaden för en fasadrenovering, per kvadratmeter, variera kraftigt beroende på vilka åtgärder renoveringen kräver. En uppskattning kan vara att priset brukar ligga på ungefär 500 till 1300 kr per kvadratmeter. Kostnaden för fasadrenovering i brf:en kan dock bli både högre och lägre än så. För att säkert kunna säga vad en enskild fasad behöver för renoveringsåtgärder – och därmed vad renoveringen kan komma att kosta – är det viktigt att någon med rätt kompetens undersöker fasaden grundligt. På Stark fasad erbjuder vi alla brf gratis fasadgranskning för att se vad fasadrenoveringen kan kosta.

I kvadratmeterkostnaden ingår alla olika moment i själva renoveringsarbetet. Vi räknar till att börja med in kostnaden för att avlägsna den gamla fasaden och/eller den gamla färgen. Även det nya materialet, puts eller tegel, som ska ersätta den gamla samt arbetskostnaden för detta räknas in i kostnaden. Vid fasadrenovering för en brf med flera våningar kommer också byggnadsställningar att krävas men även detta ingår i kostnaden.

Kostnaden kan som sagt variera kraftigt. Vad som dock är viktigt att komma ihåg är följande: Oavsett vad det kostar med fasadrenovering för er brf så är det en åtgärd som kommer att stå pall under många decennier. Således är den relativt omfattande renoveringen – och den således höga kostnaden - något som kommer att resultera i trygghet för fastigheten/fastigheterna under väldigt lång tid. Det är värt mycket!

 

Författare av texten:

Stefan Karlsson

Titel: VD

Utbildning:

Bygg & Anläggningsteknisk utbildning

Murning & Putsning Klass 1

Arbetat med fasadrenovering sen 1994

Min profil på LinkedIn

linkedin.com/in/stefan-karlsson-87646959

 

Sidan uppdaterades senast: 2024-02-07

Våra tjänster

Rött Tegel

Fasad

Vi erbjuder professionella lösningar för att renovera, bygga om eller bygga nytt för att förbättra utseendet och funktionaliteten på en byggnad.

Starkfasad Balkonger

Balkong

Balkongen är en relativt utsatt del av ett hus och behöver, precis som resten av fastigheten underhållas för att hålla så länge som möjligt.

Starkfasad Fönster

Fönster

STARK byter årligen ca 3-5000 fönster åt olika kunder. Ett fönsterbyte eller renovering av befintliga fönster kan bidra till att en fastighet sparar energi, vilket i sin tur blir fördelaktigt både miljömässigt och ekonomiskt.

Tak

Tak

Ett taks välmående och konstruktion påverkar hela fastigheten. Därför är det viktigt att projekteringen är noggrant genomförd för ett så bra och hållbart resultat som möjligt.

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida
Jobba Hos Oss Fasadgruppen