Om oss

Nordens största fasadkoncern

Fasadgruppen är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara tjänster inom fasader, fönster, balkonger och tak, till den nordiska marknaden.

Vi förvärvar entreprenörsdrivna företag och består av drygt 50 bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Fasadgruppen är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Vi utför gedigna hantverkstjänster som vårdar och skapar fastigheter med ett hållbart yttre skal. Vår vision är att en framtid med vackra, energieffektiva fastigheter och goda livsmiljöer för människor.

Våra huvudsakliga kunder är fastighetsägare, byggbolag, fastighetsförvaltare, konsulter, bostadsrättsföreningar, stat, kommun och landsting.

Som Nordens ledande koncern vill vi verka för en hållbar utveckling i vårt dagliga arbete. De tjänster som Fasadgruppen tillhandahåller har en tydlig koppling till hållbarhet och miljö. De flesta fasadlösningarna har en direkt positiv inverkan på fastigheters energieffektivitet, till exempel genom ny tilläggsisolering eller installation av energifönster. Vi arbetar aktivt med att öka andelen inköp av hållbara material, såsom biogasproducerat tegel, och att uppnå så låg miljöpåverkan som möjligt i själva projektgenomförandet. Därtill kommer vårt ansvar som arbetsgivare och att tillhandahålla säkra och trygga arbetsplatser.

Hållbarhet

Inom vårt företag har vi en verksamhet som kan innehålla arbetsmiljörisker. Självklart ska företaget och de anställda följa lagar, föreskrifter och normer som samhället ställer på verksamheten.

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.